Trädgårdsritningar

  • Med en trädgårdsritning får du en stadig grund till trädgårdens funktion och form som du kan jobba vidare med i din egen takt. Några önskar göra hela trädgården samtidigt, andra vill ta en del i taget. Grundplanen hjälper dig få en helhet och ger ofta stora samordningsvinster vid t.ex nybyggnationer av villor då maskiner redan finns på plats.
  • Vi startar upp med en konsultation, ca 2 timmar på plats hemma hos dig. Under arbetets gång håller vi kontakt via mail för att stämma av löpande frågor och träffas en gång till avstämning av idéer, val av material och växter. Sedan görs ritningen klar och överlämnas med kort genomgång.
  • Inspirationsbilder samt växtförteckning ingår i materialet.
  • Våra samarbetspartners med anläggningsfirmor kan lämna offert på markarbetet om så önskas. Har ni kontakt med en egen grävmaskinist eller anläggare så kan vi göra avstämningar på plats med det företaget om ni så önskar. Timkostnad tillkommer då för handledning av anläggare på plats.
  • Offert på växter enligt ritningen ingår i ritningspriset om ni önskar. Leverans av växter kan ske direkt till din trädgård och vi kan självklart hjälpa till med plantering och vi erbjuder även löpande skötsel av trädgården/utemiljön.
  • Nyanläggning och rådgivning gäller ej för Rut-avdrag.
    Se vidare info på Skatteverket.se

Fyll i vårt kontaktformulär - vi återkommer till dig med bekräftelse via mail.

Just nu är det högsäsong och vi har fullbokat med ritningar fram till sommaren. Under hösten kan vi ta emot nya bokningar på ritningar som utförs under hösten 2021 - vintern 2022 för anläggningsstart våren 2022.