Företagsväxter både inne och ute


Är du intresserad och vill veta mera om denna tjänst?  Fyll i vårt kontaktformulär här till vänster! 

Vi kommer gärna ut till ditt företag och ser vilka önskemål ni har för att sedan lämna en fri offert. 
Under 2020 har vi hjälpt ett trettiotal företag i Hudiksvall med växter både inne och ute i olika omfattning. Önskar du referenser hör gärna av dig! 

Vi offererar gärna löpande skötsel med växtgaranti för våra kontorsväxter inomhus. Då kommer vi och sköter växterna hos er varannan vecka. Vi tar hand om allt och ni kan bara njuta av en fräsch miljö. Men du kan även köpa en engångsinsats med omplantering/komplettering av inomhusväxter till ditt företag. Eller kanske köpa proffsiga krukor i färger som passar till ert företags logo? 
Vi samarbetar även med floristerna på Gröna Bönan och kan erbjuda veckobukett till er reception. 

Du vet väl att inreda med växter är en god investering för ditt företag? 
Gröna växter förbättrar luftkvalitén genom att återfukta, syresätta och rena den från olika kemikalier. Dessutom är växter bullerdämpande i kontorsmiljöer. Gröna arbetsmiljöer har bland annat visat sig minska sjukdom och stress samt öka både kreativitet,  produktivitet och lönsamhet. 

Riktiga växter tillför något helt annat än konstväxter. Både personal och kunder kommer känna stor  skillnad. Även utomhus gör vi fina förslag och kan hjälpa till med både entrékrukor och planteringar/utemiljöer med skötsel som passar ditt företags logo och önskemål. 

Välkommen att fylla i vårt kontaktformulär // Carina 

Företagsväxter - en gratis offert! 

Fyll i kontaktformuläret för ett boka ett besök eller om du har något du vill fråga om.
Vi träffas på ditt företag och lyssnar på vilket behov ni har för att sedan lämna ett kostnadsfritt förslag. Vi installerar, sköter och lämnar även växtgaranti vilket betyder att vi utan kostnad byter ut växter som förlorar sitt prydnadsvärde. Allt till en fast månadskostnad. Enkelt! 

Adress:

Klångsta 301, 824 61 FORSA

Telefonnummer:

0650-313 83

Följ oss på: 

Instagram: gronasystrar

Följ oss på: 

Facebook: Gröna Systrar Trädgård