Företagsväxter

  • Är du intresserad och vill veta mera om denna tjänst?
    Vi kommer gärna ut till ditt företag och ser vilka önskemål ni har för att sedan lämna en fri offert. Vi offererar även löpande skötsel med växtgaranti för våra kontorsväxter inomhus. Vi tar hand om allt och ni kan bara njuta!
  • Att inreda med växter är en god investering för ditt företag. Gröna växter förbättrar luftkvalitén genom att återfukta, syresätta och rena den från olika kemikalier. Dessutom är växter bullerdämpande i kontorsmiljöer.
  • Gröna arbetsmiljöer har bland annat visat sig minska sjukdom och öka kreativitet, produktivitet och lönsamhet. Riktiga växter tillför något helt annat än konstväxter. Både personal och kunder kommer känna skillnad!
  • Även utomhus gör vi fina förslag och kan hjälpa till med både entrékrukor och planteringar/utemiljöer som passar ditt företag. 
  • Vi har en liten utställning av kontorsväxter hos Varubolaget i Hudiksvall. Välkommen att besöka den och vill du så kan vi stämma träff där! 

Företagsväxter - en gratis offert! 

Fyll i kontaktformuläret för ett boka ett besök eller om du har något du vill fråga om.
Vi träffas på ditt företag och lyssnar på vilket behov ni har för att sedan lämna ett kostnadsfritt förslag. Vi installerar, sköter och lämnar även växtgaranti vilket betyder att vi utan kostnad byter ut växter som förlorar sitt prydnadsvärde. Allt till en fast månadskostnad. Enkelt! 

Adress:

Klångsta 301, 824 61 FORSA

Telefonnummer:

0650-313 83

Följ oss på: 

Instagram: gronasystrar

Följ oss på: 

Facebook: Gröna Systrar Trädgård