Vi startade företaget i farmor & farfars gamla bakstuga!  

Gröna Systrar Trädgård startades 2007 av systrarna Carina & Mia.  Vi hade en dröm om att skapa en trädgårdsupplevelse och sälja växter med naturen som inramning. 2009 ombildades företaget från HB till AB och Carina tog över ägandet då Mia bor i Linköping. Butiken och visningsträdgården byggdes upp mer och mer för varje år samtidigt som vi även jobbade med beskärning, rådgivning och ritningar både till privatpersoner och företag. Numera har jag anställda systrar och bröder i företaget medan den riktiga systern bara finns med som stödjande trupper på alldeles för långt avstånd... <3

Under 2015-2019 drev vi även Interflorabutiken på Drottninggatan i Hudiksvall som såldes vidare till Gröna Bönan och där jobbar våra fantastiska florister kvar. 

2019 bestämde jag mig för att fokusera på våra trädgårdstjänster och butiken stängdes. Trädgårdsmästarna utgår numera ifrån Forsa där Carina bor och vi kan nu helt fokusera på att utveckla våra tjänster och vårt kompetensområde inom trädgårdsritningar, växtval , skötsel och beskärning. 

Med fötterna stadigt i den hälsingska myllan har vi förmånen att få arbeta med trädgård och växter på det sätt som vi tror på. Närhet till naturen och kvalité i produkter och utförande är viktigt för oss.  Kundservice och arbetsglädje är våra honnörsord.

Vi är nu flera trädgårdsmästare/trädgårdsingenjörer med olika ansvarsområden. Alla är vi lika passionerade när det kommer till gröna miljöer... och vi brukar smitta av oss! 
 


Foto: Sandras Vyer, @photocabinet_sandrasandberg