Om oss på Gröna Systrar 

Bakgrund

Vår verksamhet, erfarenhet och kunskap

Gröna Systrar Trädgård grundades 2007 i byn Finflo strax utanför Hudiksvall. Under de första tio åren drev vi även en trädgårdsbutik med café men den är stängd sedan några år tillbaka. 2015 övertog vi en blomsterbutik inne i centrala Hudiksvall men den delen av verksamheten är numera överlåten till Gröna Bönan på Storgatan. Detta för att få möjlighet att fokusera på den del som ligger oss varmast om hjärtat: trädgårdsplanering och företagsskötsel. 

Med fötterna stadigt i den hälsingska myllan har vi förmånen att få arbeta med trädgård och växter på det sätt som vi tror på. Närhet till naturen och kvalité i produkter och utförande är viktigt för oss precis som kundservice och glädje.

Vi är nu fyra trädgårdsmästare/trädgårdsingenjörer som arbetar med ritningar, rådgivning, beskärningar och trädgårdsskötsel för både privatpersoner och företag. Alla är lika passionerade och lite galna när det kommer till gröna miljöer.  
 


Hur ser då en trädgårdsmästare ut?

Precis som du och jag - bara lite grönare... Här är det Piotr och Signe som höstplanterar på vår nya anläggning vid Parkhyllan, Hudiksvall.